Izjava o uporabi piškotov

Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Prav tako uporabljamo piškote, da vam omogočimo izpolnjevanje spletnih obrazcev in drugih formularjev na spletni strani. Zraven piškotkov, ki so nujni za delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Google analitike.

PIŠKOTEK OPIS in delovanje

Kliknite tukaj da se strinjate,da lahko uporabljamo piškotke: Sprejmi


CookieTypeDurationDescription
__utma__utma30 dni__utma uporablja se za razlikovanje uporabnikov in sej.Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utma piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
__utmb __utmb30 dni__utmb uporabljen za določitev nove seje / obiska. Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utmb piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
__utmc__utmc30 dni__utmc uporabljen za interoperabilnost z urchin.js. Zgodovinsko gledano, je to piškotek, ki delujejo v povezavi z __ utmb piškotkom, da ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisku.
__utmv__utmv30 dni__utmv
uporablja se za shranjevanje variabilnih podatkov obiskovalcev strani. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
__utmz__utmz30 dni__utmz shrani vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki pojasnjuje, kako je uporanik prišel do strani.Piškotek je ustvarjen, ko se knjižnice javascript izvajajo in se posodobi vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.