Spletni piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik.

Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran.

Zasebnost uporabnikov in varovanje osebnih podatkov je za nas zelo pomembna, zato si na tej strani lahko ogledate vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo izključno za potrebe izvajanja storitev ter, da vam zagotavljamo najsodobnejšo, nemoteno in napredno uporabniško izkušnjo, kar brez uporabe piškotkov ne gre.

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo
število in tako izboljšujemo delovanje strani. Prav tako uporabljamo piškote, da vam omogočimo izpolnjevanje
spletnih obrazcev in drugih formularjev na spletni strani.

Zraven piškotkov, ki so nujni za delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Google analitike.

PIŠKOTEK OPIS IN DELOVANJE
__UTMA uporablja se za razlikovanje uporabnikov in sej.Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utma piškotkovPiškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
__UTMB uporabljen za določitev nove seje / obiska. Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utmb piškotkovPiškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
__UTMC uporabljen za interoperabilnost z urchin.jsZgodovinsko gledano, je to piškotek, ki delujejo v povezavi z __ utmb piškotkom, da ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisku.
__UTMZ shrani vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki pojasnjuje, kako je uporanik prišel do strani.Piškotek je ustvarjen, ko se knjižnice javascript izvajajo in se posodobi vsakič,ko so podatki poslani Google Analytics.
__UTMV uporablja se za shranjevanje variabilnih podatkov obiskovalcev straniPiškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.

Youtube

YouTube vsadke uporabljamo za gostovanjevideo vsebin. Ko si ogledate podstran na naši spletni strani, z vgrajeno video vsebino YouTube, YouTube ustvari tri piškotke (glej spodaj).
PIŠKOTEK OPIS IN DELOVANJE
VISITOR_INFO1_LIVE Piškotek potreben za predvajanje video vsebine Youtube
USE_HITBOX Piškotek potreben za predvajanje video vsebine Youtube
PREF Piškotek potreben za predvajanje video vsebine Youtube

Google maps

Google Maps uporabljamo na naši spletni strani za podrobne informacije o tem, kako nas najdete. Google Maps shrani do štiri piškotke: khcookie, NID, SNID in pref. Uporaba Googlovih interaktivih zemljevidov zagotavlja koristen način, da se ugotovi, kako najbolje obiskati željeno lokacijo. Googlova politika zasebnosti je na voljo na http://www.google.com/intl/en_uk/help/terms_maps.html.

PIŠKOTEK OPIS IN DELOVANJE
KHCOOKIE Piškotek potreben za prikaz zemljevida Google Maps
NID Piškotek potreben za prikaz zemljevida Google Maps
SNID Piškotek potreben za prikaz zemljevida Google Maps
PREF Piškotek potreben za prikaz zemljevida Google Maps