DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA VIČ – RUDNIK ZAPOSLUJE

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA VIČ – RUDNIK ZAPOSLUJE
Radi delate s starejšimi ljudmi? Ste srčni, zavzeti, radi pomagate? Ste zaključili oziroma zaključujete študij na Fakulteti za socialno delo in iščete pripravništvo? Potem vas vabimo da se nam pridružite in postanete del sproščenega, pozitivnega in strokovnega kolektiva.
Zaposlimo:
diplomiranega socialnega delavca/ko (pripravnik/ca)
ali
diplomiranega socialnega delavca/ko (zaposlitev za nedoločen čas, v kolikor imate že opravljeno pripravništvo in strokovni izpit)
Nudimo:
✔delo v sproščenem delovnem okolju, ki ga skupaj soustvarjajo strokovno izpopolnjeni sodelavci
✔varno, stabilno in dinamično delovno okolje
✔možnost zaposlitve za nedoločen čas
✔možnost nadaljnjega kariernega razvoja ter dodatnih usposabljanj na željo zaposlenega
✔ugodnosti, ki so prijazne do vašega zasebnega življenja: prilagoditve delovnega mesta v okviru certifikata »Družini prijazno podjetje« z namenom lažjega usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja; možnost udeležbe v različnih športnih aktivnosti v okviru promocije zdravja na delovnem mestu; vsak dan dobro malico, skuhano v domski kuhinji.
V kolikor imate ustrezno izobrazbo, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi ter se poistovetite z našim sloganom »Dom ni samo hiša, dom smo ljudje«, bomo veseli vaše prijave.
Za več informacij stopite v kontakt s kadrovsko službo:
Eva Antosiewicz 01 4770-933 eva.antosiewicz@dso-vic.si
Suzana Zupan 01 4770-609 suzana.zupan@dso-vic.si
Podrobnosti razpisanega delovnega mesta najdete tudi na spletni strani Zavoda za zaposlovanje (https://www.ess.gov.si/iskalci-zaposlitve/iskanje-zaposlitve/iskanje-dela/?idp=3148500/#/?pdmid=3148500&iskalniTekst=socialni%20delavec%20pripravnik&iskalnaLokacija=&drzava=SI&pokPod=&regija=)

Pod Klobukom št. 23

Izšla je nova, 23. številka glasila enote Bokalce Pod klobukom. Kot vsako leto je tudi tokratna izdaja bogata in polna zanimivih prispevkov. Svoj izvod si lahko priskrbite v domski kavarnici ali pri recepciji. Cena: 3,33 EUR.

Prelistajte glasilo enote Bokalce (Oktober 2023):

Jubilanti zaposleni

Tudi v letošnjem letu v našem domu ne bomo imeli tradicionalnega srečanja jubilantov in vseh ostalih sodelavcev doma. Direktorica je v zadnjem tednu novembra na zborih delavcev osebno čestitala jubilantom in jim izročila drobno pozornost. Ker verjamemo v oseben stik, tudi v času Covid-19 iščemo poti, kako na varen način osebno čestitati jubilantom. Dragoceno je spoznanje, da je od 28 jubilantov kar 7 takšnih, ki imajo 40 let skupne delovne dobe, od tega je ena zaposlena, ki celotno 40-letno dobo dela v Domu.

Spoštovane jubilantke in spoštovani jubilanti, iskrena zahvala za vaše požrtvovalno delo, ki je predvsem v zadnjih dveh letih na meji vaših zmogljivosti. Hvala, ker ne obupate in še vedno v svojem delu najdete zadovoljstvo in na ta način dostojno poskrbite za naše stanovalce. Hvala, ker ste. Ob okroglem jubileju vam izrekam pohvale, vam želim še mnogo zdravja in moči za nadaljevanje tako osebne kot poklicne poti.