Pod Klobukom št. 23

Izšla je nova, 23. številka glasila enote Bokalce Pod klobukom. Kot vsako leto je tudi tokratna izdaja bogata in polna zanimivih prispevkov. Svoj izvod si lahko priskrbite v domski kavarnici ali pri recepciji. Cena: 3,33 EUR.

Prelistajte glasilo enote Bokalce (Oktober 2023):

Kratki dokumentarni film “DOM”

V petek, 6. 10. 2023, ob 13.00 bo v dvorani enote Bokalce potekalo predvajanje kratkega dokumentarnega filma Dom, v katerem nastopajo 3 stanovalke enote Bokalce.

 

Ustvarjalke filma: Ula Pogorevčnik, Eneja Šuštaršič, Foška Veronika Šaina

Naracija: Sonja Juvan

Obdelava slike in zvoka: Nik Franko

Film si lahko ogledate tudi na povezavi:

Tačke pomagačke

Vabimo vas, da si na povezavi
Prvi • Med štirimi stenami • Terapevtski psi dokazano pomagajo! (rtvslo.si)

https://prvi.rtvslo.si/podkast/med-stirimi-stenami/656/174935568

poslušate prispevek o terapiji s pomočjo psa društva Tačke pomagačke, ki jo izvajamo tudi v našem Domu.
Oddaja je bila na sporedu radia z najdaljšo zgodovino v današnji Sloveniji, Radio Prvi – RTV SLO, v ponedeljek, 13. 2. 2023.
V prispevku kot osrednja gosta sodelujeta naš delovni terapevt Miha Papež in naša stanovalka, gospa Iva Novak.
Vabljeni k poslušanju!

 

Jubilanti zaposleni

Tudi v letošnjem letu v našem domu ne bomo imeli tradicionalnega srečanja jubilantov in vseh ostalih sodelavcev doma. Direktorica je v zadnjem tednu novembra na zborih delavcev osebno čestitala jubilantom in jim izročila drobno pozornost. Ker verjamemo v oseben stik, tudi v času Covid-19 iščemo poti, kako na varen način osebno čestitati jubilantom. Dragoceno je spoznanje, da je od 28 jubilantov kar 7 takšnih, ki imajo 40 let skupne delovne dobe, od tega je ena zaposlena, ki celotno 40-letno dobo dela v Domu.

Spoštovane jubilantke in spoštovani jubilanti, iskrena zahvala za vaše požrtvovalno delo, ki je predvsem v zadnjih dveh letih na meji vaših zmogljivosti. Hvala, ker ne obupate in še vedno v svojem delu najdete zadovoljstvo in na ta način dostojno poskrbite za naše stanovalce. Hvala, ker ste. Ob okroglem jubileju vam izrekam pohvale, vam želim še mnogo zdravja in moči za nadaljevanje tako osebne kot poklicne poti.