ARHIV OBVESTIL

22. 10. 2020 Obvestilo o dogajanju v DSO Ljubljana Vič – Rudnik

22. 10. 2020 Obvestilo o dogajanju v DSO Ljubljana Vič – Rudnik Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev, v državi in tudi Mestni občini Ljubljana še vedno beležimo velik porast okužb s koronavirusom. Obe enoti DSO Ljubljana Vič – Rudnik zato še nadalje ostajata zaprti za obiske, izjemoma so dovoljeni le obiski umirajočih stanovalcev na […]

Obvestilo o razmerah v Enoti Kolezija

19. 10. 2020 Obvestilo o razmerah v enoti Kolezija Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev, v petek, 16. 10. 2020, smo v skladu z navodili epidemiološke službe izvedli ponovno testiranje pri 38 stanovalcih in 13 zaposlenih v bivalni enoti AII. Od vseh prejetih rezultatov tega testiranja je bil pozitiven en stanovalec. 19. 10. 2020 so […]

Prepoved obiskov v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce

Rezultati testiranja stanovalcev bivalne enote AII in zaposlenih v DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, ki smo jih prejeli 12. 10. 2020, so spodbudni.

Obvestilo o razmerah v enoti Kolezija

Rezultati testiranja stanovalcev bivalne enote AII in zaposlenih v DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, ki smo jih prejeli 12. 10. 2020, so spodbudni.

Obvestilo o razmerah v enoti Kolezija

Rezultati testiranja stanovalcev bivalne enote AII in zaposlenih v DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, ki smo jih prejeli 12. 10. 2020, so spodbudni.

Obvestilo: Razmere v enoti Kolezija

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, je bila 9. 10. 2020 potrjena okužba na Covid 19 pri enem od naših zaposlenih.

Obvestilo: Razmere v enoti Kolezija

Po potrjeni okužbi pri enem stanovalcu v enoti Kolezija smo opravili test na Covid-19 pri 32 stanovalcih in 30 zaposlenih.

Obvestilo o preklicu uvedbe obiskov v enoti Kolezija

V nedeljo, 4. 10. 2020, smo prejeli obvestilo, da je bila pri enem od stanovalcev v enoti Kolezija potrjena okužba s koronavirusom.

OBVESTILO GLEDE OBISKOV V ENOTI KOLEZIJA

Po razjasnitvi epidemiološke slike vam z veseljem sporočamo, da pri stanovalcih nimamo evidentirane okužbe s Covid-19, zato bodo obiski v enoti Kolezija mogoči od ponedeljka, 5. 10. 2020 dalje.

OBVESTILO O STANJU IN UKREPIH V ENOTI KOLEZIJA

Po potrjeni okužbi pri enem zaposlenem v enoti Kolezija smo opravili test na Covid-19 pri 143 stanovalcih in 31 zaposlenih.

OBVESTILO GLEDE OBISKOV

Žal se je obdobje poletnega vremena izteklo, nastopilo je hladnejše vreme s povečano možnostjo padavin, kar pomeni, da bodo obiski do nadaljnjega potekali v notranjih prostorih doma.

Potrjena okužba na Covid 19

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, je bila 18. 9. 2020 potrjena okužba na Covid 19 pri enem od naših zaposlenih

Prošnja za pomoč  – ukrepajmo skupaj

Zaradi bistvenega poslabšanja epidemiološke slike v Sloveniji in na območju Mestne občine Ljubljana vas ponovno prosimo za pomoč in sodelovanje. Prišel je trenutek, ko moramo svojci, zaposleni in stanovalci skupaj odločno in dosledno narediti vse, kar je v naši moči, da preprečimo vnos virusa v Dom.

Iščemo nove sodelavce

Iščemo nove sodelavce, prijazne, zavzete in srčne ljudi, ki radi delajo s starejšimi ljudmi.

Omejitev obiskov – še vedno le ena zdrava oseba naenkrat!

Vlada RS je v Ur.l.RS, št. 95/2020 z dne 7. 7. 2020 razglasila domove starejših za ogrožena območja.

Omejitev obiskov – le ena zdrava oseba naenkrat!

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

zaradi slabše epidemiološke slike na območju Mestne občine Ljubljana nadaljujemo z začasno omejitvijo obiskov stanovalcev.

Začasna omejitev obiskov

Zaradi poslabšanja epidemiološke slike na območju občine Ljubljana bomo od sobote, 11. 7. 2020, začasno omejili obiske stanovalcev.

V Domu izvajamo obiske samo v parku in na zunanjih površinah Doma

Spoštovani svojci,

kot ste bili obveščeni, od ponedeljka, 3. 7. 2020, zaradi poslabšane epidemiološke situacije povezane s povečanjem okužb z virusom covid 19 v naši regiji, v Domu izvajamo obiske samo v parku in na zunanjih površinah Doma.

Obiski ostajajo, vendar le z vnaprejšnjo najavo in pretežno zunaj doma

Zaradi poslabšanja epidemiološke slike v Ljubljani in v celotni državi bomo od ponedeljka, 6. 7. 2020, obiske stanovalcev omogočali le izven doma (park, terasa, vrt).

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da od 5. 6. 2020 v enoti Bokalce nimamo več stanovalcev, pozitivnih na koronavirus.

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Zelo smo veseli, da lahko svojci od 11. 5. 2020 dalje v obeh enotah ponovno obiskujete naše stanovalce.

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev

Zelo smo veseli, da lahko svojci od 11. 5. 2020 dalje v obeh enotah ponovno obiskujete naše stanovalce in vam ljube osebe.

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev

Zaposleni smo zelo veseli, da imajo naši stanovalci od 11. 5. 2020 dalje v obeh enotah lahko ponovno neposreden stik s svojimi svojci.

Pojasnilo stanovalcem in svojcem glede navedb Nova 24TV zoper naš dom.

Spoštovani, v zvezi z navedbami v članku z naslovom Župan Janković financira upokojensko glasilo, ki poziva k političnim akcijam proti Janševi vladi! v NOVA 24TV z dne 8. 5. 2020 podajamo naslednja pojasnila.

Zahvala vsem sodržavljanom in vsem pravnim osebam

Zaposleni in stanovalci Doma starejših občanov Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalce in enota Kolezija se iskreno zahvaljujemo vsem sodržavljanom in vsem pravnim osebam, ki ste nam nesebično in prostovoljno priskočili na pomoč.

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev

Z veseljem sporočamo, da vam ponovno lahko omogočamo obiske in druženje s svojci, seveda ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov.

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev

Danes, 30. 4. 2020 smo bili domovi iz medijev obveščeni, da bomo lahko najkasneje do 11. 5. 2020 omogočili obiske našim stanovalcem ob zagotavljanju vseh varnostih pogojev in navodil.

Spoštovani svojci in vsi, ki vam je mar za naše stanovalce!

Ker se zavedamo, da so osebni stiki stanovalcev z njihovimi bližnjimi izjemno pomembni, smo na strokovno komisijo, ki je pristojna za ustrezne strokovne podlage za izdajo navodil, naslovili pobudo, da preuči možnost varnih stikov ter nam v zvezi s tem čimprej tudi posreduje ustrezna navodila. Ko bomo navodila prejeli, vas bomo o tem nemudoma obvestili in stike tudi zagotovili.

Spoštovani svojci in vsi, ki vam je mar za naše stanovalce!

Vstopili smo v sedmi teden, ko je naš dom popolnoma zaprt za obiske. Zavedamo se, da ste stanovalci, svojci in prijatelji naših stanovalcev v hudi stiski, ker ne morete obiskati svojih najdražjih, vendar v trenutni situaciji to žal ni mogoče.

Spoštovani svojci in vsi, ki vam je mar za naše stanovalce!

Vstopili smo v šesti teden, ko je naš dom popolnoma zaprt za obiske. Verjamemo, da bi se stanovalci in seveda tudi vi, svojci in prijatelji, zelo razveselili osebnih stikov v času velikonočnih praznikov.

Spoštovani svojci in vsi, ki vam je mar za naše stanovalce!

Vstopili smo v peti teden, ko je naš dom popolnoma zaprt za obiske. Trenutna kriza od nas zahteva nadčloveške napore, saj delamo vse, kar je v naši moči, da čim bolje zaščitimo svoje stanovalce in zaposlene ter preprečimo širjenje koronavirusa.

Življenje in delo v Domu, kljub epidemiji, poteka normalno

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev, sporočamo vam, da življenje in delo v Domu, kljub epidemiji, poteka normalno.

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik imamo na dan 31. 3. 2020, v enoti Bokalce skupno enajst potrjenih okužb na Covid 19 pri stanovalcih in tri potrjene okužbe na Covid 19 pri zaposlenih. Vsi okuženi zaposleni so doma v samoizolaciji in se počutijo dobro.

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik imamo na dan 27. 3. 2020, v enoti Bokalce tri potrjene okužbe na Covid 19 pri stanovalcih in dve potrjeni okužbi na Covid 19 pri zaposlenih.

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalce, imamo na dan 25. 3. 2020 potrjeni dve novi okužbi na Covid 19 pri stanovalcih.

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalce, je bila potrjena okužba na Covid 19 pri enem od naših stanovalcev.

Svojcem sporočamo

Svojcem sporočamo, da se stanovalci počutijo dobro in ukrep popolne prepovedi obiskov še vedno sprejemajo z razumevanjem. Za vašo pomoč in  podporo pri zaščiti naših stanovalcev smo vam hvaležni vsak dan posebej. 

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Kolezija

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Kolezija, je bila potrjena okužba na Covid 19 pri enem od naših zaposlenih

NUJNO OBVESTILO: POPOLNA PREPOVED OBISKOV V DOMOVIH ZA OSTARELE

Obveščamo vas, da smo v Domu starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik v skladu s priporočili sprejeli preventivno odločitev POPOLNE PREPOVEDI OBISKOV V DOMOVIH ZA STAREJŠE.

16.03. 2020

Svojcem sporočamo, da se stanovalci počutijo dobro in ukrep popolne prepovedi obiskov še vedno sprejemajo z razumevanjem. Zaradi zaščite naših stanovalcev vas prosimo, da v Dom ne prinašate več hrane in ostalih pripomočkov. Za vašo pomoč in  podporo pri zaščiti naših stanovalcev se vam zahvaljujemo.