Slovesnost ob 40. obletnici DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija ter otvoritvi prenovljenih prostorov

Ljubljana, 12. oktober 2023 – Danes je v javnem socialnem varstvenem zavodu DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija, potekala slovesnost ob 40. obletnici doma ter otvoritvi prenovljenih prostorov. Od marca 2022 pa do oktobra letos je namreč potekala prenova dela enote Kolezija, ki je bila skoraj v celoti financirana z evropskimi sredstvi React EU. […]

ZAHVALA DONATORJEM

Spoštovani donatorji,
Iskrena zahvala za vaš finančni ali materialni prispevek, ki ste nam ga namenili ob praznovanju naše 70. obletnice in otvoritvi prenovljenega dela v enoti Kolezija. V Domu smo vam hvaležni, ker prepoznate skrb za starejše kot pomembno. Na ta način kot družbeno odgovorno podjetje izrečete tudi priznanje našemu delu.

mag. Melita Zorec, direktorica

Seznam donatorjev: […]

70 LET ENOTE BOKALCE

Slovesnost ob 70. obletnici Doma starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce; Ljubljana, 4. oktober 2023 – Danes je v javnem socialnem varstvenem zavodu DSO Ljubljana Vič – Rudnik potekala slovesnost ob 70. obletnici doma. […]

OBVESTILO, 5. 8. 2023

Sporočamo vam, da je kljub izrednim razmeram v večjem delu Slovenije v obeh enotah našega doma za stanovalke in stanovalce ustrezno in dostojno poskrbljeno. […]

OBVESTILO, 3. 4. 2023

Vse obiskovalce in zaposlene obveščamo, da bodo v našem Domu od 3. 4. 2023, veljala nova priporočila za obvladovanje širjenja okužb s SARS-CoV-2. […]

Zaključen prvi sklop prenove v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija

Dne 24. 3. 2023 je bil v enoti Kolezija opravljen tehnični pregled za prvi sklop prenove v okviru projekta Covid-19 – Nadgradnja in obnova objektov Doma starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija, za katerega je dom na javnem razpisu v letu 2021 pridobil nepovratna evropska sredstva. Z zaključkom prvega sklopa prenove je dom pridobil moderne prostore za izvajanje skupinskih dejavnosti na terasi stavbe B, povečane 4 sobe in čajno kuhinjo v prvem nadstropju objekta C, s prezračevanjem in ohlajevanjem kuhinje in pralnice ustrezne delovne pogoje za zaposlene, nove prostore za garderobo zaposlenih na podstrehi objekta C ter prenovljeno kavarnico, delovno terapijo in skupne prostore v pritličju objekta B. Dom je že v septembru uspešno prenovil kotlovnico z namestitvijo toplotne postaje ter prešel na daljinsko ogrevanje objekta in tople sanitarne vode.
Trenutno so v novih prostorih na terasi objekta B (v paviljonu) zaradi rekonstrukcije in prenove objekta A začasno nastanjeni stanovalci.

 

Pedikerske storitve in storitve masaže

Spoštovani stanovalci in spoštovani svojci,
Obveščamo vas, da bo s 1. 2. 2023 pričela izvajate pedikerske storitve in storitve masaže v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce ga. Barbara Oblak, Kozmetični salon Oblaček. Storitve bo izvajala predvidoma ob ponedeljkih in petkih ob delovnih dneh v dopoldanskem času po predhodnem naročanju. Izvajanje storitve poteka v drugem nadstropju nove hiše v prostoru za pedikuro oz. prostoru za frizerske storitve.
Stanovalci se na pedikuro lahko naročite pri negovalkah v bivalnih enotah ali neposredno pri izvajalki v času izvajanja storitve v domu osebno ali na telefonski številki 01 4770 858 ali GSM 031 603 291.

Ponudba za najem prostora za pedikerske storitve v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce

V DSO Ljubljana Vič – Rudnik ponujamo prostor za izvajanje storitev pedikure od 1. 2. 2023 dalje, prvenstveno za stanovalce DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce na naslovu Cesta na Bokalce 51, Ljubljana. Izvajalec mora biti vešč izvajanja medicinske pedikure zaradi zdravstvenih težav naših stanovalcev. Izvajalec mora poskrbeti za izvajanje ukrepov varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom zase in za svoje delavce in za varno delovno opremo, ki je njegova last v skladu s predpisi.
Urnik izvajanja pedikure je predvidoma ob ponedeljkih v dopoldanskem času oziroma po dogovoru glede na razpoložljivost prostora za izvajanje pedikure.
Ceno najema prostora najdete na spodnji povezavi https://www.dso-vic.si/galerije-slik/cenik-dodatnih-storitev pod postavko oddaja prostora za pedikerske storitve in oddajo prostora za pedikerske storitve z materialom.
Naročnik bo sklenil pogodbo z izvajalcem za obdobje koledarskega leta z možnostjo podaljšanja.
Vaše ponudbe posredujte na naslov DSO Ljubljana Vič – Rudnik, Cesta na Bokalce 51, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov bokalci@dso-vic.si do 1. 2. 2023.

Vesele praznike

Naj bodo prihajajoči decembrski dnevi priložnost za podarjanje sreče, svobode in duševnega miru najbližjim. Naj vam čarobne noči in praznični dnevi krepijo vero v dobro, pozitivno in v dobro sodelovanje ter reševanje skupnih izzivov. V prihajajočem letu naj vaše poti vodijo do uspeha.
Dragi stanovalci, v novem letu vam želimo predvsem zdravja, zadovoljstva, notranjega miru in veliko prijetnih trenutkov z vašimi bližnjimi.
Spoštovane sodelavke in spoštovani sodelavci, gremo skupaj naprej, dan po dan. V letu 2023 pa vsem želim, da pazimo nase, na svoje bližnje in ne pozabimo biti človek človeku. Skupaj smo močni in skupaj smo izjemen tim.
Vam, spoštovani svojci, pa se zahvaljujemo za vaše sodelovanje, podajanje predlogov in tudi pohvale, ki so vedno dobrodošle.

Želimo vam miren december ter vse dobro v letu 2023.

mag. Melita Zorec
direktorica

OBVESTILO, 22. 7. 2022

Vse obiskovalce in zaposlene obveščamo, da je NIJZ dne, 22. 7. 2022, izdalo nova priporočila za obvladovanje širjenja okužb s SARS-CoV-2. V prostorih domov za starejše občane je uporaba zaščitnih mask tipa IIR ali tipa FFP2/N95 nujna za vse, ki vstopajo v dom.

 V notranjih prostorih Doma ostaja omejitev obiskov na največ 2 zdrava obiskovalca sočasno.

 Prosimo vas, da na obisk k stanovalcem prihajate samo, če ste zdravi.

mag. Melita Zorec

direktorica