DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA VIČ – RUDNIK ZAPOSLUJE

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA VIČ – RUDNIK ZAPOSLUJE
Radi delate s starejšimi ljudmi? Ste srčni, zavzeti, radi pomagate? Ste zaključili oziroma zaključujete študij na Fakulteti za socialno delo in iščete pripravništvo? Potem vas vabimo da se nam pridružite in postanete del sproščenega, pozitivnega in strokovnega kolektiva.
Zaposlimo:
diplomiranega socialnega delavca/ko (pripravnik/ca)
ali
diplomiranega socialnega delavca/ko (zaposlitev za nedoločen čas, v kolikor imate že opravljeno pripravništvo in strokovni izpit)
Nudimo:
✔delo v sproščenem delovnem okolju, ki ga skupaj soustvarjajo strokovno izpopolnjeni sodelavci
✔varno, stabilno in dinamično delovno okolje
✔možnost zaposlitve za nedoločen čas
✔možnost nadaljnjega kariernega razvoja ter dodatnih usposabljanj na željo zaposlenega
✔ugodnosti, ki so prijazne do vašega zasebnega življenja: prilagoditve delovnega mesta v okviru certifikata »Družini prijazno podjetje« z namenom lažjega usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja; možnost udeležbe v različnih športnih aktivnosti v okviru promocije zdravja na delovnem mestu; vsak dan dobro malico, skuhano v domski kuhinji.
V kolikor imate ustrezno izobrazbo, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi ter se poistovetite z našim sloganom »Dom ni samo hiša, dom smo ljudje«, bomo veseli vaše prijave.
Za več informacij stopite v kontakt s kadrovsko službo:
Eva Antosiewicz 01 4770-933 eva.antosiewicz@dso-vic.si
Suzana Zupan 01 4770-609 suzana.zupan@dso-vic.si
Podrobnosti razpisanega delovnega mesta najdete tudi na spletni strani Zavoda za zaposlovanje (https://www.ess.gov.si/iskalci-zaposlitve/iskanje-zaposlitve/iskanje-dela/?idp=3148500/#/?pdmid=3148500&iskalniTekst=socialni%20delavec%20pripravnik&iskalnaLokacija=&drzava=SI&pokPod=&regija=)

Certifikat E-Qalin

Spoštovani stanovalci, svojci in sodelavci,
z veseljem vam sporočamo, da smo včeraj, 21. 5. 2024, prejeli nov, že tretji certifikat kakovosti za program UPRAVLJANJE KAKOVOSTI E-Qalin, ki nam ga je podelila Certifikacijska hiša QSocial.
Presojevalki sta pohvalili naše delo in nam dali usmeritve za prihodnost.

Hvala vsem:
– ki redno rešujete letne ankete o zadovoljstvu,
– ki pomagate reševati letne ankete o zadovoljstvu stanovalcem,
– ki ste sodelovali v skupinah za kakovost in vodstveni skupini,
– ki ste skrbniki kazalnikov ali kriterijev,
– ki pridno vpisujete podatke v aplikacijo mapp,
– moderatorjem, ki vodite skupine,
– procesnim vodjem, ki pripravljate gradivo za samoocenjevanje procesov in sodelujete pri analizi kazalnikov,
– članom skupine za razvoj, ki pregledate vse predloge in sprejmete male spremembe,
– ki ste sodelovali pri presoji.

Vsak od vas je pridodal svoj dragoceni del, zato smo skupaj močni in uspešni.
Hvala vam.
[…]

V vzorcu ni bilo najdenih legionel

Obveščamo vas, da smo danes, 18. 3. 2024, prejeli težko pričakovane rezultate vzorčenja vode. Obveščamo vas, da v vzorcu ni bilo najdenih legionel.

V Domu bomo tako prenehali izvajati sekundarne preventivne ukrepe. V kopalnice bomo ponovno namestili ročke za tuš in za uporabo odprli kopalnico v bivalni enoti 2B, ki je bila sedaj zaprta.

Vse ostale sistemske preventivne ukrepe, bomo v skladu s Programom obvladovanja bolnišničnih okužb (POBO), v okviru katerega izvajamo splošne preventivne ukrepe (zagotavljanje ustrezne temperature hladne in tople vode, skrb za napeljavo z rednim izpiranjem pip, enkrat tedensko pregrevanje vode, zagotavljanje zdravstvene ustreznosti vode z ustreznim vzorčenjem …)  izvajali še naprej.
[…]

Pojasnilo doma v zvezi s pojavom legionele

V DSO Ljubljana Vič – Rudnik imamo področje ravnanja z legionelami v vodovodnem omrežju urejeno v Programu obvladovanja bolnišničnih okužb (POBO), v okviru katerega izvajamo splošne preventivne ukrepe (zagotavljanje ustrezne temperature hladne in tople vode, skrb za napeljavo z rednim izpiranjem pip, enkrat tedensko pregrevanje vode, zagotavljanje zdravstvene ustreznosti vode z ustreznim vzorčenjem…) in sekundarno preventivo v skladu z navodili NIJZ.
[…]

5. december, Mednarodni dan prostovoljstva

Spoštovane prostovoljke in prostovoljci v DSO Ljubljana Vič-Rudnik,
5. decembra 2023 obeležujemo Mednarodni dan prostovoljstva, ki ga je Organizacija združenih narodov razglasila 17. decembra 1985.

Tudi mi se pridružujemo prostovoljkam in prostovoljcem iz vsega sveta pri praznovanju mednarodnega dneva prostovoljstva! Ob tej priložnosti se vam, drage prostovoljke in prostovoljci, zahvaljujemo za vaše predano delo in pomoč, ki jo izkazujete skozi celo leto. Skupaj smo preživeli že veliko lepih ur in se drug od drugega marsikaj naučili. Naj se naše sodelovanje nadaljuje in nas bogati.. 
Hvala vam!
Ekipa DSO Ljubljana Vič-Rudnik
[…]

Slovesnost ob 40. obletnici DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija ter otvoritvi prenovljenih prostorov

Ljubljana, 12. oktober 2023 – Danes je v javnem socialnem varstvenem zavodu DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Kolezija, potekala slovesnost ob 40. obletnici doma ter otvoritvi prenovljenih prostorov. Od marca 2022 pa do oktobra letos je namreč potekala prenova dela enote Kolezija, ki je bila skoraj v celoti financirana z evropskimi sredstvi React EU. […]

ZAHVALA DONATORJEM

Spoštovani donatorji,
Iskrena zahvala za vaš finančni ali materialni prispevek, ki ste nam ga namenili ob praznovanju naše 70. obletnice in otvoritvi prenovljenega dela v enoti Kolezija. V Domu smo vam hvaležni, ker prepoznate skrb za starejše kot pomembno. Na ta način kot družbeno odgovorno podjetje izrečete tudi priznanje našemu delu.

mag. Melita Zorec, direktorica

Seznam donatorjev: […]

70 LET ENOTE BOKALCE

Slovesnost ob 70. obletnici Doma starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce; Ljubljana, 4. oktober 2023 – Danes je v javnem socialnem varstvenem zavodu DSO Ljubljana Vič – Rudnik potekala slovesnost ob 70. obletnici doma. […]

OBVESTILO, 5. 8. 2023

Sporočamo vam, da je kljub izrednim razmeram v večjem delu Slovenije v obeh enotah našega doma za stanovalke in stanovalce ustrezno in dostojno poskrbljeno. […]

OBVESTILO, 3. 4. 2023

Vse obiskovalce in zaposlene obveščamo, da bodo v našem Domu od 3. 4. 2023, veljala nova priporočila za obvladovanje širjenja okužb s SARS-CoV-2. […]