OBLETNICA DOMA in ZABAVA STANOVALCEV JUBILANTOV, 1. OKTOBER 2019, ENOTA BOKALCE

V torek, 1. oktobra 2019 bo ob 15. uri v dvorani Doma potekala obletnica Doma ter zabava, kjer bomo posebno pozornost namenili stanovalcem jubilantom. Ob isti priložnosti bo izšla tudi nova številka domskega glasila Pod klobukom. Za prijetno vzdušje bo poskrbel ansambel Meh ekspres. Vabljeni

PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI, 26. 9. 2019, ENOTA BOKALCE

V četrtek, 26. septembra 2019 bo v prostoru ob dvorani ob 13. uri potekalo praznovanje rojstnih dni stanovalcev, ki so rojeni v mesecu septembru. Vse najboljše!

Dan odprtih vrat v enoti Kolezija, sto desetletnica rojstva Mare Kralj, 25. september 2019

Letošnji dan odprtih vrat bomo v enoti Kolezija, ki je del DSO Ljubljana Vič – Rudnik, posvetili spominskemu dogodku ob sto desetletnici rojstva Mare Kralj, naše nekdanje stanovalke in vsestranske umetnice. Program ob spominskem dogodku je s slušateljicami pripravila mag. Olga Paulič, vodja študijske skupine Spoznajmo svoje mesto in domovino, ki deluje tudi v okviru Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje, združenja za izobraževanje in družbeno vključenost. V enoti Kolezija smo ob dnevu odprtih vrat posebej ponosni na dolgoletno in trdno sodelovanje, ki smo ga vzpostavili z našo prostovoljko mag. Olgo Paulič.

Prireditev, ki bo združila stanovalce enote Kolezije, svojce, zaposlene in slušatelje študijske skupine Spoznajmo svoje mesto in domovino, bo potekala v sredo, 25. septembra 2019 ob 10.00 v večnamenskem prostoru v enoti Kolezija, Kopališka ulica 10.

Enota Kolezija je bila zgrajena pred 37 leti. Trenutno v njej živi 192 stanovalcev, za katere skrbi 108 zaposlenih in jih obiskuje več kot 15 prostovoljcev. V enoti razvažamo kosila okoliškim prebivalcem in v manjšem obsegu izvajamo dnevno varstvo za zunanje uporabnike, ki k nam prihajajo od ponedeljka do petka.

 

za informacije sem na voljo:

Vili Dolenc, vodja enote

vili.dolenc@dso-vic.si

01 4770 515