Dan odprtih vrat v enoti Kolezija, sto desetletnica rojstva Mare Kralj, 25. september 2019

Letošnji dan odprtih vrat bomo v enoti Kolezija, ki je del DSO Ljubljana Vič – Rudnik, posvetili spominskemu dogodku ob sto desetletnici rojstva Mare Kralj, naše nekdanje stanovalke in vsestranske umetnice. Program ob spominskem dogodku je s slušateljicami pripravila mag. Olga Paulič, vodja študijske skupine Spoznajmo svoje mesto in domovino, ki deluje tudi v okviru Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje, združenja za izobraževanje in družbeno vključenost. V enoti Kolezija smo ob dnevu odprtih vrat posebej ponosni na dolgoletno in trdno sodelovanje, ki smo ga vzpostavili z našo prostovoljko mag. Olgo Paulič.

Prireditev, ki bo združila stanovalce enote Kolezije, svojce, zaposlene in slušatelje študijske skupine Spoznajmo svoje mesto in domovino, bo potekala v sredo, 25. septembra 2019 ob 10.00 v večnamenskem prostoru v enoti Kolezija, Kopališka ulica 10.

Enota Kolezija je bila zgrajena pred 37 leti. Trenutno v njej živi 192 stanovalcev, za katere skrbi 108 zaposlenih in jih obiskuje več kot 15 prostovoljcev. V enoti razvažamo kosila okoliškim prebivalcem in v manjšem obsegu izvajamo dnevno varstvo za zunanje uporabnike, ki k nam prihajajo od ponedeljka do petka.

 

za informacije sem na voljo:

Vili Dolenc, vodja enote

vili.dolenc@dso-vic.si

01 4770 515