Pustovanje, 28.2.2017, enota Bokalce

V torek, 28.2.2017 ob 15.uri bo v dvorani Doma potekalo pustno rajanje za stanovalce.

Vabljeni!

Pedikura Anatripis

Anatripis, masažne terapije in medicinska nega stopal
Robert Golob s.p.
Videm 122
1312 VIDEM DOBREPOLJE
Telefon: 041 745 133
e-naslov: mg.milka@gmail.com

Sporočamo Vam, da v DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalci, izvajamo medicinsko nego stopal in nego diabetičnih stopal po medicinskem standardu.
Storitev nudimo vsako soboto od 9:00 do predvidoma 13:00 po predhodnem naročilu na telefonsko številko 041 745 133 ali el. naslov: mg.milka@gmail.com.
Pomen urejenih stopal starostnikov je zelo velik za boljši korak, predvsem pa za preventivo večjih bolezenskih zapletov na stopalih.
Vljudno vabljeni.

Cenik: pedikura Anatripis

Pravilnik o sistemizaciji delovnih mest (s prilogami) – 10.02.2017

You need to be logged in to view this content. Prosimo . Niste član? Pridružite se nam

Čim bolj miren in udoben prehod iz domačega okolja v dom za starejše, 14. 2. 2017

Iz članka:

…Smo eden največjih domov v Ljubljani in okolici. Povprečna starost naših stanovalcev je 84-let. Ko se ljudje prijavijo za bivanju v domu jih pred prihodom prosimo, da napišejo življenjepis, ob sprejemu izpolnimo formular, v katerem označimo zakonski stan in ostale pomembne življenjske podatke in zapišemo, kako si želijo bivati v našem domu. Na ta način dobimo podatke o njihovem življenjskem in zakonskem statusu. Če bi oseba v svojem življenjepisu navedla, da je LGBT-oseba in da si želi bivati v domu odprto in razkrito, ter na kakšen način bi to želela, bi se mu_ji skušali kar najbolj prilagoditi…

Preberite celoten članek na: