Svojcem sporočamo

20.03.2020

Svojcem sporočamo, da se stanovalci počutijo dobro in ukrep popolne prepovedi obiskov še vedno sprejemajo z razumevanjem. Za vašo pomoč in  podporo pri zaščiti naših stanovalcev smo vam hvaležni vsak dan posebej.

V obeh enotah za povezavo s svojci omogočamo tudi povezavo preko telefona, skypa in/ali videoklica, urejamo pa še nove možnosti. Vse zainteresirane za klic svojcev prosimo, da pokličejo ali pišejo v socialno službo ali v delovno terapijo. V teh dneh bomo v brezplačno uporabo dobili 4 tablične računalnike in predvidoma 3 telefonske aparate, da jih bomo lahko koristili tudi ob posteljah stanovalcev.

O vseh novostih vas bomo sproti obveščali!

V obeh enotah se stanovalci ob spremstvu javnih delavcev, delovnih terapevtov in fizioterapevtk sprehajajo v parku Doma. Na sprehode vozimo tudi tiste stanovalce, ki so nepomični in brez pomoči ne bi mogli na svež zrak.

Zaposleni v DSO Ljubljana Vič -Rudnik svoje delo opravljamo skrbno, požrtvovalno in profesionalno. Prosim vas, da nam pri tem še naprej pomagate in v recepcijo Doma ne prinašate nobenih potrebščin stanovalcev. Za vse nujne stvari bomo poskrbeli v Domu!

Za vašo podporo smo vam v teh dneh še posebej hvaležni!

Ekipa DSO Ljubljana Vič – Rudnik