Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

24.03.2020

Obvestilo svojcem naših stanovalcev v enoti Bokalce

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalce, je bila potrjena okužba na Covid 19 pri enem od naših stanovalcev. Stanovalec je zbolel v domu, dne 23. marca 2020 in bil nemudoma premeščen v izolacijo.  Po prejetju obvestila smo v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce, takoj obvestili epidemiološko službo ter po njenih navodilih za stanovalce nadaljevali s samoizolacijo s prehranjevanjem po sobah. Njihovo zdravstveno stanje pozorno spremljamo. Za zaposlene, ki so bili v tesnem stiku z obolelim stanovalcem, smo po navodilu epidemiološke službe uvedli samoopazovanje z odvzemom brisa.

O pojavu Covid 19 smo obvestili vse naše zaposlene in stanovalce. V DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enota Bokalce, so bili izvedeni vsi ukrepi za preprečitev in širjenje morebitne okužbe.

Stanovalci se zaenkrat počutijo dobro. Trenutno pri nobenem stanovalcu ni novega suma ali potrjenega testa na Covid 19.

Epidemija, s katero se vsi skupaj soočamo, je za vse nas izziv, pred kakršnega še nismo bili postavljeni. Vendar verjamem, da bomo zmogli in da smo skupaj z vami z vsakim dnem bližje času, ko bo ta skrb za nami. Vsem skupaj nam želim, da ostanemo močni, zdravi in povezani. To zdaj potrebujemo.

mag. Melita Zorec, direktorica